Vem vill köpa cd-skivor idag?

Idag var det dags för loppisen i våra kvarter. Så roligt det var! Både att umgås med grannar, besökarna och våra vänner som kom förbi. Strålande väder dessutom. Plus att det är roligt att sälja saker, det vill säga leka affär. Vi sålde lite kläder, lite böcker, lite bebiskläder, några småprylar och jättemånga cd-skivor och dvd-filmer. Jag var oerhört skeptisk till att få en enda cd-skiva såld när vi baxade ner två lådor. Men som skivorna gick åt! Visserligen var det ganska bra musik och varje skiva såldes för endast en femma, men ändå? Vem lyssnar på cd-skivor idag? Kanske är bil-lyssnandet (ett av få platser där man fortfarande har en cd-spelare?) Eller kommer cd-skivan att få sig ett uppsving så som LP-skivan? Är tveksam.

Detta är inlägg 79, dag 79 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 79 av 100.