Appar för bebisens vikt- och längdkurvor

Appar för bebisens vikt

Två av apparna för föräldralediga som är snarlika varandra är appen Growth och BVC-appen. Båda är gratis och låter dig föra in information om din bebis, till exempel vikt och längd. Just det där med vikten och vilken kurva vikt- och längduppgången har är ett vanligt mått på huruvuda bebisen växer som hen ska. I vårt fall har vi än så länge ett skolboksexempel på vikt- och längdökning varför jag inte ägnar så hemskt mycket tid åt varken de här apparna eller att lära mig mer. Men jag kan tänka mig att det är annorlunda om vi hade märkt att han inte mår bra eller fått påpekningar om just hans utveckling. BVC-appen känns enklare att förstå och mer logisk, vilket inte är så konstigt med tanke på att den följer just ens möten på BVC och med snarlika information.

Detta är inlägg 76, dag 76 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 76 av 100.