Kom och köp! Loppis söndag 18 maj

Vi bor ju i hyresrätt och den lokala hyresrättsföreningen där vi bor verkar vara ganska aktiv. Bland annat ordnas en gatuloppis söndag den 18 maj där vi som bor i kvarteren står för vad som säljs. Och vi tänker försöka vara med med ett bord där vi kommer sälja lite kläder, prylar och böcker. Så kom förbi och köp våra och våra grannars saker söndag den 18 maj mellan klockan 11-15. Adressen är Främlingsvägen och du kan gå hit från både Aspudden och Midsommarkransens tunnelbana. Här finns ett Facebookevent som du kan delta i och sprida till dina vänner. Samma dag så pågår även en annan loppis i grannskapet, så du kan passa på att besöka båda två och fynda loss.

Detta är inlägg 66, dag 66 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 66 av 100.

  • Kul med bra sammanhållning med grannarna. Uppvuxen i litet villaområde där man ibland gjorde saker tillsammans, alltid vattnade blommor när folk hade semester osv.

    Den typen av sammanhållning kan jag sakna riktigt mycket med att bo i lägenhet. Det finns bara inte. Inte där vi bor eller bott iaf.

    • Vi är ju många hus här som är nyinflyttade, så det ska bli kul att socialisera lite med grannarna också.

      Tror det finns några praktiska aspekter till varför det inte är samma typ av sammanhållning – man ser helt enkelt inte varandra rent fysisk på samma sätt som i en lägenhet. Jag ser bara mina grannar i trapphuset, och det kan gå veckor mellan jag träffar eller ser de som bor närmast oss. I ett villaområde så skulle det vara en omöjlighet.

  • Pingback: Vem vill köpa cd-skivor idag? | evelinaander.seevelinaander.se()