Och nu blir det lite reklam

För dig som har vägarna förbi Heby innan sista juni så deltar min pappa just nu i en utställning. Konstkuben är en mobil konststation och går alltså att ses dygnet runt då ena sidan är en glasvägg. Har tyvärr inte kunnat se det själv på plats, men hört att det är en fin utställning och jag tror det är väl värt att svänga förbi och kika! konstkuben-i-Heby05För övrigt är min pappas webbplats bengtander.se en sån där sak på att-göra-listan som ger mig lite dåligt samvete. Vi har hur länge som helst tänkt göra om den till en bättre sajt i wordpress, men det verkar vara väldigt svårt att få det gjort. Kanske går det fortare att få det gjort nu när jag skrivit det här. Vi får väl se.

Detta är inlägg 64, dag 64 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 64 av 100.