Vem städar undan din kaffekopp?

Vi har varit på resande fot i några dagar, och jag valde att inte ta med mig datorn. Det går att göra det mesta via mobilen i dagsläget, men jag tycker det är så väldigt mycket lättare att skriva på datorn. Skriva längre och bättre. I väntan på den dära datorn, och att jag ska ha möjlighet att faktiskt använda den också för att blogga, så läser vi Lina Thomsgårds krönika Låt kaffekopparna stå och tänker till en extra gång.

För se er omkring. Vem på jobbet – eller kanske plugget – bokar möten, köper födelsedagspresent till 50-åringen och städar upp? Vem dubbelkollar och tidsrapportrar åt hela gruppen för att det går snabbast så? Vem ser till att det där tjatiga och tråkiga grundgörat hela tiden som genom ett under fixas? Medan andra kläcker en skön idé?

Detta är inlägg 63, dag 63 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 63 av 100.