Mer än hälften är avklarat

20140429-202405.jpg

Det här är inlägg nummer 60 i #blogg100. Mer än halva utmaningen utmaningen Blogg100 har alltså passerat. Såhär i drygt halvtid kan jag ju villigt erkänna att jag hade hoppats på att skriva mycket längre och matnyttigare bloggposter. Kanske lite färre här-är-en-länk-till-vad-någon-annan-skrivit-poster. Jag hade tänkt städa och snygga till bloggen. Hade kanske trott att bloggen skulle sticka iväg i någon riktning. Men det har den inte, vilket på ett sätt känns fint. Jag har ju medvetet valt att inte rikta in bloggen utan köra en mix, och det verkar fortsätta så. Ibland känns det som att jag flyttat lite av det jag kanske skulle ha skrivit om på Facebook hit istället, men vad gör det då? Är ändå nöjd med min insats. Jag gick in i det här med tanken att engagera min hjärna lite under föräldraledigheten och hittills är det faktiskt alldeles lagom. Förutom att jag emellanåt saknar att jobba då jag vill kunna testa alla nya saker som händer. Avslutar med ett lästips om just att blogga: Det är resan som är lajket värt (tipstack till Fredrik Wass).

Detta är inlägg 60, dag 60 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 60 av 100.