Samla poäng för billigare rumpskydd

20140412-221742.jpg

Den fjärde appen för nyblivna föräldrar använder jag endast för att knappra in koder från blöjpaketen. Blöjor är nämligen dyrt, och självklart har de stora tillverkarna egna medlemsklubbar där du bland annat kan samla poäng. Dessa poäng omsätts i rabatter eller varor. Tyvärr är appen just för Libero väldigt svajig. Ibland kan jag inte logga in alls, ibland går det inte att registrera koder. Via datorn funkar det bra, men det är hundra gånger smidigare om appen skulle funka bra med tanke på hur viktig mobilen är just nu. Appen har en mängd andra funktioner också, men inget jag använder alls. Har inte riktigt förtroende för den information som ges om mitt barn och föräldrasnacket känns som en sämre variant av Familjeliv.

Detta är inlägg 45, dag 45 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 45 av 100.

  • Johanna

    Men varför kan de inte även ha en QR-kod?!? Skulle underlätta massor!