Avregistrera dig från nyhetsbrev direkt i Gmail

Avregistrera dig direkt i GmailSen en dryg månad tillbaka kan du avregistrera dig från nyhetsbrev ännu enklare i Gmail. De har helt enkelt lagt till en länk, “Avsluta prenumeration”, direkt efter avsändaradressen när du öppnar ett mail. Smart och bra tanke tycker jag då varken du som avsändare eller mottagare av nyhetsbrevet tjänar på att få epost som inte är önskvärd. Men inte alla nyhetsbrev som skickas får per automatik den här länken. MailChimp skriver mer om varför det inte finns för alla, och går igenom lite djupare kring vad den nya funktionen egentligen innebär i det här blogginlägget: Gmail’s New Unsubscribe Link and Feedback Loop. Ska bli intressant att se utvecklingen och ny statistik framöver!;

Detta är inlägg 32, dag 32 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 32 av 100.