Blir du nostalgisk om jag säger Commodore 64?

Min första dator var ju en Amiga, vilket tyvärr gör mig lite för ung för att helt förstå den där nostalgiska blicken som dyker upp så fort någon nämner Commodore 64. Å andra sidan inser jag ju att C64 var något alldeles speciellt och väldigt viktigt. Nu håller Spelpappan, Jimmy Wilhelmsson, på att skriva en bok om hur C64 påverkat människor. Pappan till mitt barn, Kenneth Grönwall, är dessutom den som formger boken. Boken, Generation 64: Commodore 64 gjorde mig till den jag är, kommer ut i höst men du kan förhandsbeställa boken redan nu till ett mycket bra pris: förhandsbeställ här. Bara gört!

Detta är inlägg 31, dag 31 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 31 av 100.