Vilken är din populäraste Instagram-bild?

20140323-213500.jpg

Statigram är ingen ny tjänst, men den är värd att lyfta lite då och då ifall någon har missat den. Statigram är nämligen en tjänst för att se statistik (med mera) för ditt egna Instagram-konto! En alldeles underbart rolig tjänst med andra ord. Det finns så mycket kul att grotta ner sig i, men till exempel kan du enkelt se dina mest gillade bilder, mest kommenterade, vilken den första bilden du laddade upp på Instagram var, vilka som avföljt dig, när du oftast postar bilder och så vidare. Självklart går det även att få en sammanfattning mailad till sig, och då i form av en fyrkantig bild alldeles perfekt för att posta just på Instagram.  För mitt konto är det rätt uppenbart vad som gått hem bäst hittills.

Detta är inlägg 23, dag 23 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 23 av 100.

  • Haha! Jag har förlorat tre följare den senaste veckan. Jag blev sur direkt! Gillar de inte kattbilder? Vavava? Den end var iofs ett jättegammalt ex till min bror så kanske inte så konstigt eller synd men ändå 😉

    • Haha, ja visst vill man kontakta dem och fråga varför de avföljt?

  • Ja men typ!