Bloggtips: Bloggkommentatorerna

Bloggkommentatorerna

Är ganska fascinerad av alla dessa (unga) personer med otroligt framgångsrika bloggar. Försöker hålla koll på de största (dessutom tycker jag att man med mitt yrke bör läsa dem), men att läsa alla prioriterar jag inte. Därför är bloggen Bloggkommentatorerna så väldigt bra. Bloggen beskrivs som “Anna-Maria och Mia kommenterar, diskuterar och analyserar bloggar. Här uppdateras du om det senaste i bloggvärlden. Den vinklade versionen. ” När jag började läsa trodde jag det skulle vara en skvallerblogg, men det är det verkligen inte. Den gör vad den påstår sig göra: kommenterar, diskuterar och analyserar. Ofta på ett nästan oväntat bra sätt. Har seglat upp som en av mina favoritbloggar, både av praktiska skäl men även just på grund av bra av kvalitet.

Detta är inlägg 21, dag 21 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 21 av 100.