Det är åtminstone minnen sparade i Dropbox

Emanuel Karlstens krönika “Min generation har inga minnen på vinden” fick mig att återigen bli tacksam för att de dagboksinlägg (idag hade det hetat blogg) jag skrev regelbundet under många år på communityt Lunarstorm finns nersparade. Det var ingen lätt sak att göra då det inte fanns någon funktion för att spara ner hela tjotaballongen. Jag fick kopiera varje inlägg, ett i taget. Kopiera, klistra in, stänga, öppna nästa, kopiera, klistra in. Det tog precis lika lång tid som det låter. Jag minns inte varför jag fick för mig att spara ner allt, men tänker att jag verkligen måste börja fundera kring vilka digitala minnen jag vill ha kvar för framtiden. Sen återstår att lista ut det bästa sättet hur det ska sparas.

Detta är inlägg 15, dag 15 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 15 av 100.