Bloggtips: Livet & L.A.

…eller “Livet & Helsingfors” som journalisten Peppes blogg hette innan hon tog sitt pick och pack inklusive man och barn och flyttade till Los Angeles. Det här är min favoritblogg just nu, och inte bara av anledningen att hon kan posta göttiga bilder och trevliga vardagsrapport från Kalifornien, utan för att hon lyckas kombinera vardagsliv med intressant, klokt och välskrivet kring de ämnen hon pluggar därborta (journalistik, prostitution och PR om jag inte har fått det om bakfoten) plus en massa andra bra ämnen som till exempel det här inlägget eller det här. Dessutom är hon rolig. Det finns också en podd att lyssna på för den som vill, “Vad har Peppe lärt sig under veckan som gått“, där hon och hennes man pratar kring vad hon lärt sig i skolan just den senaste veckan.

Och ja, för att vara extremt tydlig så hittar ni bloggen om ni klickar här. Lägg till i readern omedelbums!

Detta är inlägg 14, dag 14 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 14 av 100.