Musiken från Jills Veranda

Vi är ganska många som hyllat tv-programmet Jills Veranda. Varje program har varit olikt det andra och berört på ett eller annat sätt. Om du inte redan sett alla avsnitt går det utmärkt att titta på programmen på SVT Play här i 28 dagar till. Musiken som spelats och framförts i programmet hittar ni på Spotify där SVT gjort en playlist med all musik som spelats i programmet. Spellistan innehåller även den magiska Going down to the river som spelades in i sista avsnittet. Har en känsla av att det här kommer bli en omåttligt populär playlist i många (hipster)-hem framöver. I dagsläget har playlisten 4924 följare, inklusive mig själv. Härlig lyssning hörrni, och glad fredag!

Detta är inlägg 7, dag 7 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 7 av 100.