Vi gör ett försök med #blogg100

Frans

Det här är mitt barn. Han heter Frans och föddes för sex veckor sen. Han är världens finaste och ser lite butter ut mest hela tiden, vilket jag tycker väldigt mycket om. Det är ett sundhetstecken att vara lite skeptisk. Han är även väldigt snäll och har låtit oss nyblivna föräldrar ha det ganska bra i jämförelse med andras upplevelser (peppar peppar och så vidare i all oändlighet). Min kropp har däremot inte varit i så bra skick efter förlossningen, och att därför ge sig på uppdraget att blogga varje dag i hundra dagar känns lite dumt faktiskt. Men eftersom jag ångrat mig de andra åren då jag inte varit med så kör vi ändå. Vi testar och ser vad som händer. Kanske går det, kanske inte.

Detta är inlägg 1, dag 1 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 1 av 100.