#ssmx, annonsering på Facebook, Osom och så ett par skrivtips

Förra året pratade jag om 7 grundläggande tips för att bli bra på nyhetsbrev på unconferencen SSMX. I år hade jag inte möjlighet att närvara, men jag har försökt följa vad som hänt under dagen via twitter, bloggar och bambuser.

  • Therese pratade om hennes och Karins erfarenheter av den Facebook-annonsering som Scandic Hotels gjort. Hennes dragning går att se i efterhand här. Se den!
  • Första året SSMX anordnades träffade jag Anton för första gången. Det här året presenterade han och Björn deras nya startup, Osom. Fredrik har sammanfattat. Längtar tills de släpper sin app!
  • Anna-Carin är sjukt duktig på det här med text och kommunikation. Jag vet inte hur många gånger jag reagerat över hennes förmåga att förklara komplexa saker på ett enkelt, kortfattat sätt som alla förstår. Nu har hon skrivit några tips om hur du kan skriva bättre. Läs!
  • Längtar tills du ska sälja alla era grejer i Osom också, Evelina! PEPPEN!