Välj vilken mormor som ska sticka din tröja


Gillar verkligen att ett av spåren på NEXT Berlins andra dag är “Fashion”. Det var också på det spåret som jag lyssnade på en av de bästa presentationerna hittills: “Social and commerce: Knitting grandmothers go digital” med Katie Mowat, grundare av Grannies Inc. Videon visar bakgrundstanken med företaget, att “connect real world grannies to online shoppers” genom att låta dig designa online vad du vill ha stickat, välja vilken grannie som ska sticka den och sen klicka på beställ. Låter helt fantastiskt i mina öron.

Även om det var själva tjänsten jag blev mest förtjust i, och den som stod i störst fokus under presentationen, delade Katie avslutningsvis med sig av sina fyra bästa tips:

  1. Find your granny
  2. Embrace social commerce
  3. Be as transparent as you can be
  4. Add an element of customization