NEXT Berlin börjar närma sig

Om en lite mindre än en månad, 8-9 maj, går NEXT Berlin 2012 av stapeln. Med tanke på hur fort de senaste månaderna har gått utgår jag från att de återstående veckorna kommer rassla iväg i ett nafs. För jag ska dit! Har bara hört gott om konferensen, älskar Berlin och dessutom kommer jag fira min 30-årsdag där och då. Känns som en vinnande kombination. Åker som inbjuden bloggare, så jag lär spotta ur mig ett och annat inlägg.

Programmet ser spännande ut, även om jag som vanligt inte kommer bestämma mig förrän på plats vad jag kommer att se. Det jag vet är i alla fall att jag ska kolla på de start-ups som får möjlighet att pitcha sin idé där. Fram till den 17 april går det att rösta på de som anmält sitt intresse. Och om ni är sugna på att hänga med till Berlin har jag en rabattkod som ger 20% rabatt när du bokar en biljett: discount20_bloggerfriend

Andra som ska dit och även har bloggat om det är Fredrik Wass och Joakim Jardenberg. Vi ses där!