Ett år senare

För ett år sen gick mitt objektiv sönder under vår Thailands-resa. Jag blev skitsur. Kom ändå hem på julafton med åttahundra bilder från resan, de flesta oskarpa, och tröttnade på att redigera ungefär omedelbart. Så tyvärr har nästan alla bilder fått ett filter från Lightroom. Men nu när det är julafton igen imorgon känns de ändå okej att blicka tillbaka på och tänka på hur vi inte gjorde något annat än att sova, äta, sola, bada och läsa under två veckors tid.

Så god jul gott folk! Oavsett om ni har snö eller sandstrand.

Longtail.

Local market.

Lunch with a view.

Trees.

Beach restaurants.

Beach.

Small boat.

Naka beach.

Nai Thon Beach.

 • God jul bästa Evelina! :)

 • Woah, det här var det finaste jag sett på länge! Helt galet fina bilder, älskar filtret. (Så snälla berätta: vad heter det?!)

  Bild nummer två och den på löven är ju helt ljuvlig.

  • Tack! Jag använde olika filter, men på t ex bild nr två tror jag att det är ett retro-filter. Alltså att det heter retro. Har inte Lightroom på datorn jag använder just nu, men kan kolla upp alla om du vill?

 • Pingback: Jag behöver ljus | evelinaander.se()

 • nina

  jag vill veta; var i Thailand är det?

  • Det är Phuket, mest Nai Yang.