Reklam!

En av de bästa saker jag vet är att läsa. Det betyder inte att jag läser mycket eller ofta, men jag läser. Och jag tycker väldigt mycket om det. För ett par år sen blev resultatet av kommentarerna på en statusuppdatering på Facebook att jag och två andra vänner startade en bokklubb. Idag är vi sex personer och vi har även en bokblogg som heter bokcirkus!. Dessutom verkar folk gilla vår bokblogg, vilket är extra roligt. Vi har blivit intervjuade i tidningar och blivit tipsade om till höger och vänster. Så, om ni vill läsa vad jag och fem andra väldigt bra och smarta människor skriver om böcker kan ni klicka här.

 • Tack för påminnelsen. La till länken. :)
  På tal om böcker.. fasen vad jag är avis på prisen på svenska pockets i Sverige (om man jämför med prisen i Finland.) Ja, jag vill ju läsa på svenska. 😛

  • Haha, så lite så! Kul att du vill läsa. Men vad kostar en pocketbok i Finland? Är frakten för dyr från Sverige, tänkte om du kunde köpa i Sverige/Amazon och få skickat till dig?

   • Sus

    Jag kollade precis att bokus numer levererar till Finland. Mailade dem och frågade om portot. :)
    Ett exempel, Johan Theorins Sankta Psyko går på ca 22€ på cdon i Finland. (De brukar vara billigast här.) 159 kr på bokus. Inbunden båda två.

    Hans pocket Blodläge 10,95€ cdon och 46 kr på bokus. (Svenska cdon har den också för 46 kr…)

    I längden blir man ju ledsen. :(

    • Ah, det blir ju nästan dubbla priset. Förstår att det är irriterande. Men om frakten är OK till Finland kan det ju vara värt att köpa en bunt med pocketböcker från t ex Bokus?

     • Sus

      Absolut! Det kommer jag nog att göra. Märkte först nu att de levererar hit igen. De fanns ju här för några år sen men la ner, men nu verkar de från Swe hitåt. Good.