Vilket test vann?

Sajten Which test won? lägger varje vecka upp resultatet av ett A/B test. Det är olika typer av tester, men alla rör på något sätt e-handel och nyhetsbrevstester är vanliga. När ett nytt testresultat läggs upp gissar man på vilket man tror var det vinnande för att sen få se resultatet och lite mer bakgrundsinformation. Jag älskar sajten, även om den är ful som stryk. För att testa själv saker är ju jobbigt. Hur bra och viktigt det än är tar det tid och oftast väljs det bort när man sitter där med en deadline som bara kryper närmare och närmare. Tyvärr. Ett testresultat är inte allmängiltigt för alla företag och den här sajten ska inte ersätta dina egna tester, men det kan i alla fall ge en hint om vad som kan fungera, ge uppslag till egna tester och du kan lära sig ett och annat på kuppen. Smart är att anmäla sig till deras nyhetsbrev, då får du ett mail varje gång ett nytt test läggs upp.